Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Ondřej Haluza 2. 11. 2023
Tímto bych rád poděkoval za perfektní práci, svědomitý přístup a pohodovou komunikaci. Spolupráci mohu jen doporučit i dalším zájemcům o realitní služby. Rád se na Vás, paní Tesařová, v budoucnu znovu obrátím.
Miroslav Vaněk 1. 11. 2023
Spolupráci s paní Tesařovou hodnotím velmi pozitivně. Komunikace s ní je bezproblémová, vstřícná a pohodová. Je svědomitá, trpělivá a optimisticky naladěná. Mohu jen doporučit.
Miroslava Bazinková 10. 10. 2023
Paní Tesařová, ráda bych ještě jednou poděkovala za spolupráci s vámi. Jednak co se týkalo pronájmu a posléze i prodeje bytu. Vše proběhlo v klidu, veškeré zařizování a jednání se stranami jste zařídila vy. Každému doporučuji vás i vaši firmu. S pozdravem Bazinková Miroslava
Pavel Havránek 13. 9. 2023
Se službami paní Tesařové jsem byl, jako vždy, nadmíru spokojen. Vše proběhlo bez komplikací a v pořádku. Mohu jen doporučit. Ještě jednou díky.
Kristína Křivánková 8. 9. 2023
Chtěla bych poděkovat paní Tesařové za skvělou práci, při pronájmu našich nemovitostí. Děkuji za její profesionální a lidský přístup, vše je vždy perfektně připravené a můžeme se na ni vždy ve všem spolehnout. Můžu jen doporučit.
Jitka Krotká 20. 6. 2023
Moc děkuji paní Ivě Tesařové, která nám pomohla s pronájmem bytu. Je to profesionálka na svém místě, vždy milá, usměvavá, příjemná. Byla radost s ní spolupracovat.
Robert Bruzl 17. 6. 2023
S paní Tesařovou nespolupracuji poprvé. A právě proto, jak ke své páci přistupuje, jaký je profesionál a člověk, budu v případě potřeby se na ní s důvěrou obracet. Děkuji.
Jana Houštěková 12. 6. 2023
Paní Iva Tesařová je naprostý profesionál s úžasně lidským přístupem ke klientům. Velmi s dcerami děkujeme za pomoc s pronájmem nemovitosti.
Zuzana Ruzinova 10. 5. 2023
Prodávali jsme byt a s prací paní Tesařove jsme byli moc spokojeni, byla profesionální, poradila nám a pomohla nám s prodejem a právními náležitostmi.
Jan Pikous 10. 5. 2023
Vždy připravená, usměvavá, chápající a ochotná pomoci v každé situaci. Ne jen s prodejem nebo pronájmem, ale také s tím souvisejícími službami jako jsou drobné opravy, úklid nebo stěhování. Měl jsem štěstí spolupracovat s BRAVIS a paní Tesařovou. Děkuji. Pikous
Přidat referenci